Festkveld for trimmere i Evenes!

et02"Avinortøttene" stakk av med første napp i vandrepokalen i Evenestrimmen! Premieutdelingen på Evenes Samfunnshus torsdag kveld samlet over 90 entusiastiske turgåere! Bilder, referat og resultater etter "Les Mer"... Bildet over viser tre stolte jenter fra Avinor: Ingunn Ottem, Lisbeth Høgli og Magna Aspaker.

Leder i Evenes Turlag, Einar Pettersen, kunne fortelle at deltakerne på disse aktivitetene til sammen hadde gått over 4000 turer i skogen og på fjellet i Evenes, noe som utgjør en distanse på ca. 25 000 km! Så det ligger mye både naturopplevelse og glede bak disse tallene, - og svette også, konkluderte han.

Rådmannen i Evenes, Steinar Sørensen, var raus i sine godord i omtalen av Turlaget for det som utrettes for befolkningen når det gjelder å tilrettelegge for fysisk aktivitet. Evenes kommune er da også en betydelig støttespiller for tiltaket. Det var også Ofoten Friluftsråd og Evenes Kraftforsyning, som alle bidro med fine gavepremier til de enkelte deltakerne. Turlaget hadde hyrt inn 10.klassen ved Liland Skole til å sørge for kaffe, kaker og vafler til alle de frammøtte.

Leder i løypeutvalget i Turlaget, Roald Bakkebø, har hatt hovedansvaret for opptelling og utregning av poeng for Evenestrimmen og Ungdomstrimmen. Det er utført et formidabelt arbeid med å få alle turer riktig registret og systematisert.

De tre ungdommene som hadde flest poeng i Ungdomstrimmen var Kaia Sofie Pedersen, Wilhelm Bartholsen Hagland og Varg Olsen. Disse fikk hvert sitt gavekort, og det ble videre trukket gavepremier blant deltakerne.

De tre beste lagene i hver av de 3 klassene i Evenestrimmen ble premiert med et vakkert innrammet foto med naturmotiv fra Evenes – en premie som passer godt til å henge på veggen på pauserommet, både til inspirasjon og til å nyte. De øvrige deltakerlagene fikk hvert sitt diplom. I tillegg ble det trukket mange personlige premier med friluftstilsnitt blant deltakerne. Link til resultatlista nederst på siden.

et01Bildet viser en nesten fullsatt sal i Samfunnshuset.

Birger_GFør selve utdelingen begynte slo Birger Gulljord an stemningen ved å fremføre Nordnorsk humor på sitt beste ved å fortelle gode historier og lese dikt av Helge Stangnes.

Fullstendige resultatlister finner du her for EVENESTRIMMEN og for UNGDOMSTRIMMEN

Det vil bli lagt ut flere bilder fra arrangementet i bildegalleriet litt senere!

Foto: Å. L.

E. P.

Utskrift

 

Turregistreringsskjema

(oppdatert for sesongen 2022)

Excel-regneark PDF-fil
Fra og med sesongen 2018 har Evenes Turlag gått over til egenregistrering av besøk og poeng for premiering.